Polední menu
Předkrmy
,,kroketa" (kroketa z uzeného pstruha, rajčatový salát, majonéza) | 189 |
,,polévka“ (V) (krémová houbová polévka, brambory, majoránka) | 99 |
,,carpaccio“ (V) (carpaccio z kedlubny, brynza, krutóny) |
179 |
Hlavní chody
,,telecí játra" (smažená telecí játra, bramborová kaše, okurkový salát) | 269 |
,,kachna“ (grilované kachní prso, pyré z červeného zelí, nádivka) | 299 |
,,kroupeto“ (V) (petrželové kroupeto, grilovaný celer, restované lišky) |
229 |
,,siven“ (na pánvi pečený filet sivena z Chabrybárny, rajčatový kuskus, pečené papriky s bazalkou) | 289 |
Dezerty a sýry
,,eton mess“ (šťouchané jahody, vanilková šlehačka, sněhová pusinka) | 169 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná rebarbora, drobenka) | 169 |
„pivní sýr“ (pivní sýr, řapíkatý celer, vlašské ořechy, slaná tyčinka) | 179 |