Polední menu
Předkrmy
,,kroketa" (smažená selečí kroketa, celerový salát, citrónová majonéza, nakládaná hořčice) | 229 |
,,polévka“ (V) (krémová pórková polévka, bramborovo-pórkové ragú) | 99 |
,,salát“ (V) (salát z melounu, rajčat, feta sýra, omáčka z bazalky a podmáslí) |
189 |
Hlavní chody
,,jelen" (jelení ragú, gratinované brambory, celerové pyré, šípková omáčka) | 339 |
,,jazyk“ (na ohni grilovaný hovězí jazyk, křenová omáčka, houskový knedlík, čerstvý křen) | 329 |
,,špecle“ (V) (restované špecle, sýrová pěna, jarní cibulka, žloutkový gel, smažená cibule) |
259 |
,,kapr“ (na pánvi pečený filet kapra, cizrnové pyré, ragú z cizrny, rajčat a fenyklu, omáčka z chorizem) | 329 |
Dezerty a sýry
,,krtkův dort“ (kakaová drobenka, banán v karamelu, šlehaný tvaroh, vanilková zmrzlina) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, jahody, gel z bezového květu) | 169 |
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) | 199 |