Polední menu
Předkrmy
,,paštika" (paštika z kachních jater, kváskový toust, rakytník) | 199 |
,,polévka“ (krémová dýňová polévka, nakládaná dýně) | 99 |
,,mrkev“ (V) (mrkev pečená v medu, krém z brynzy, mandle) |
179 |
Hlavní chody
,,králík" (králík na česneku, dušený špenát, noky z odpalovaného těsta) | 299 |
,,flank steak“ (na ohni pečený hovězí flank steak, omáčka po 'cikánsku', rýže) | 339 |
,,květák“ (V) (smažený květák, opečený brambor, tatarka, čalamáda) |
239 |
,,lososový pstruh“ (na pánvi pečený filet lososového pstruha, tarhoňa s hráškem a liškami) | 299 |
Dezerty a sýry
,,hruška“ (hruška pošírovaná v bílém víně, listové těsto, zabaione krém) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, švestka, skořicová zmrzlina) | 169 |
„pivní sýr“ (pivní sýr, řapíkatý celer, vlašské ořechy, slaná tyčinka) | 179 |