Polední menu
Předkrmy
,,pepřenky" (pepřenky z kapra, libečková majonéza, kyselá zelenina) | 249 |
,,polévka“ (tradiční zelná polévka s klobásou a uzeným masem) | 99 |
,,lišky“ (V) (ragú z lišek a bílého vína, koprová pěna, bylinky) |
189 |
Hlavní chody
,,daněk" (dušený daněk se šípkovou omáčkou, kaštanová nádivka, pastinákové pyré) | 339 |
,,holandský řízek“ (holandský řízek s Blaťáckým zlatem, šťouchané brambory s cibulkou, zelný salát s křenem) | 339 |
,,dýně“ (V) (pečená dýně, dýňové pyré, kadeřávek, ovčí sýr) |
259 |
,,lososový pstruh“ (na pánvi pečený filet lososového pstruha, kuskus s rajčaty, brokolice, omáčka ze sušených rajčat) | 329 |
Dezerty a sýry
,,palačinky“ (V) (palačinky s pomerančovou omáčkou, tvarohová zmrzlina) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, karamelizovaná hruška) | 189 |
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) | 199 |