The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–14:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Máme i vinný bar The Winery

A vozíme si vína The Delivery

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–14:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Máme i vinný bar The Winery

A vozíme si vína The Delivery

Polední menu

Předkrmy

,,paštika" (paštika z kachních jater, kváskový toust, rakytník) 199
,,polévka“ (krémová dýňová polévka, nakládaná dýně) 99

,,mrkev“ (V) (mrkev pečená v medu, krém z brynzy, mandle)

179

Hlavní chody

,,králík" (králík na česneku, dušený špenát, noky z odpalovaného těsta) 299
,,flank steak“ (na ohni pečený hovězí flank steak, omáčka po 'cikánsku', rýže) 339

,,květák“ (V) (smažený květák, opečený brambor, tatarka, čalamáda)

239
,,lososový pstruh“ (na pánvi pečený filet lososového pstruha, tarhoňa s hráškem a liškami) 299

Dezerty a sýry

,,hruška“ (hruška pošírovaná v bílém víně, listové těsto, zabaione krém) 189
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, švestka, skořicová zmrzlina) 169
„pivní sýr“ (pivní sýr, řapíkatý celer, vlašské ořechy, slaná tyčinka) 179

Večerní menu

Předkrmy

,,řepa“ (V) (řepa pečená v popelu, lískové ořechy, medovina, černé třešně) 249
,,foie gras“ (na pánvi pečená foie gras, jablka v seně, mandle, perníkový chléb) 349
,,šneci“ (glazírovaní šneci z Brna, houbové kroupeto, česneková omáčka) 279
,,srdce“ (kachní srdce, povidla ze zelených rajčat, koprový jogurt, lokše) 269
,,kapr“ (kapr v aspiku, bylinková majonéza, ředkev, fenyklová zálivka) 259
,,polévka“ (V) (krémová polévka z pečeného celeru a kaštanů, nakládaný celer, kaštany) 229

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 289
,,bažant“ (bažantí prso, celerové pyré, ragú z bažantího stehna, obiloviny, kukuřičná pěna) 549
,,králík“ (presovaný králík, králičí kroketa, mrkev, brokolice, marinovaný celer) 449
,,slepice“ (konfitovaná slepice, paprikové pyré, morkový knedlík, créme fraiche s křenem, slepičí vývar) 439
,,vepřové" (vepřový jazyk, koleno, zelí, bramborová buchta s jelitem, vejmrda, hořčičná semínka) 379
,,candát“ (na pánvi pečený filet candáta z Chabrybárny,ragú z bílých fazolí, cibule, pancetta) 529
,,daněk" (grilovaný dančí hřbet, zapečený topinambur, pastinákové pyré, černý rybíz, rozmarýn) 559
,,zelí“ (V) (grilované bílé zelí, jablko, křen, slunečnice, omáčka z uzeného másla) 299

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná švestka, skořicová zmrzlina) 169
,,mléčná rýže“ (mléčná rýže, sušené meruňky, meruňkový šerbet, muškátový oříšek) 179
,,medovník" (medovník, slaný karamel, slunečnice, medová pěna) 199
,,sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) 229

Vánoční večeře a Silvestr

Na Štědrý večer jsme pro vás připravili čtyřchodové menu. Menu naleznete zde.

...a rezervaci vytvoříte zde: Rezervace Vánoční večeře


Přijďte přivítat nový rok do The Eatery. Připravili jsme slavnostní čtyřchodové menu, které si můžete vhodně doplnit víny z naší nadupané vinotéky :) Vždy pro nás bylo důležité hlavně jídlo a dobré pití, proto ani tentokráte tomu není jinak, nepřipravili jsme žádný doprovodný program, juchat tedy budete muset asi jinam. Kouzelník, ale bude! To naši kuchaři vykouzlí super jídla na talíře! 

Menu naleznete zde.

...a rezervaci si uděláte zde: Rezervace Silvestrovské večeře

(Storno podmínky - vrácení plné ceny, pokud je rezervace zrušena 10 dní předem)

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Nejste z Prahy? Nevadí, pošlete nám poptávku na email a my zašleme poukázky poštou. (Elektronickou verzi bohužel nemáme)

Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 1000Kč. 

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.