Polední menu
Předkrmy
| ,,carpaccio“ (carpaccio z daňka, marinovaná dýně, dýňový olej, salát) | 269 |
| ,,polévka“ (V) (krémová polévka z pečené zeleniny, marinovaná mrkev, krutóny) | 99 |
|
,,špecle“ (V) (restované špecle s hořčicí, žloutek, koprová pěna, kopr) |
199 |
Hlavní chody
| ,,hovězí“ (hovězí dušené na černém pivu, celerová kaše, fenykl) | 339 |
| ,,vepřové“ (na ohni grilovaná kotleta z přeštíka, ragú Stroganov, rýže) | 349 |
|
,,čočka“ (V) (ragú ze zelené čočky, mrkvové pyré, marinovaná mrkev, bylinky) |
279 |
| ,,lososový pstruh“ (na pánvi pečený filet lososového pstruha, topinamburové pyré, brambory grenaille) | 329 |
Dezerty a sýry
| ,,cheesecake“ (cheesecake z bílé čokolády, pečená jablka, zázvorová zmrzlina) | 199 |
| ,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, marinované meruňky, oříšková zmrzlina) | 199 |
| „sýr“ (mousse z kozího sýra, angreštová marmeláda, vlašské ořechy) | 219 |














