The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,kachní prso" (uzené kachní prso, kukuřice, vejce 63°C) 159
,,polévka“ (V) (topinaburový krém, kmín, krutóny) 99
,,ředkev“ (V) (carpaccio z bílé ředkve, mák, lískové ořechy) 149

Hlavní chody

,,kuře“ (kuře z farmy Rašovice, cizrna s chorizem) 219
,,daněk“ (dančí ragú se šípkovou omáčkou, bramborové noky, rakytník) 279

,,květák“ (V) (grilovaný květák, lilek, kuskus, omáčka z uzeného másla)

189
,,kapr“ (na pánvi pečený filet kapra z Chabrybárny, zadělávaná kedlubna) 259

Dezerty a sýry

,,čokoláda“ (pěna z bílé čokolády s koprem a okurkou) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná hruška, hruškové ragú) 159
„syreček“ (pěna z tvarůžků, gothaj, cibule, krutóny) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,řepa“ (V) (pečená a marinovaná řepa, brynza, lískové oříšky) 189
,,foie gras“ (pečená foie gras, perníkový chléb, kdoule, povidla) 319
,,huspenina“ (huspenna z jazyku a líček, šunková rolka, křen, kvašená kapusta) 219
,,kyseláče“ (kyseláče z kapra, kořenová zelenina, libeček) 229
,,srdce“ (dušené hovězí srdce, cibulová marmeláda, uzená bramborová pěna) 239
,,polévka“ (V) (krémová polévka z pečeného česneku, brambory, krutóny) 149

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,daněk“ (hřbet a kroketa z daňka, dýně, kapustičky, nádivka) 499
,,kachna“ (kachní prso, konfit ze stehen, švestky, červená řepa, kakaové boby) 369
,,hovězí“ (vyzrálý hovězí I-bone steak, brokolice, žampióny, brambory v sádle) 499
,,jehněčí" (jehněčí krk, špenátové pyré, kadeřávek, brambory v popelu 399
,,sumec“ (filet sumce z Chabrybárny, sušená šunka, tarhoňa, pečené papriky) 399
,,bůček" (rolovaný bůček s bylinkami, jelítko, kroupy, vejmrda) 289
,,lilek & květák“ (V) (lilkové pyré, grilovaný květák, bílá rajčatová omáčka) 249

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, hruškové ragú, vlašské ořechy) 159
,,topinambur“ (topinambur, zázvor, lískové ořechy, perníková zmrzlina) 169
,,rakvička" (rakvička, krém z karamelových sušenek, rybíz) 189
,,syreček“ (pěna z tvarůžků, gothaj, cibule, krutóny) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 1000Kč. Vzhledem k vládním opatřením budeme propadlé poukázky automaticky prodlužovat o 6 měsíců.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.