The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Aktuality

31.12.2020 - rádi bychom vám všem poděkovali za podporu v letošním, pro všechny težkém, roce a popřáli hodně zdraví a štěstí v roce novém.

Dle vývoje situace a opatření Vlády ČR vymyslíme další postup, o kterém vás budeme informovat. zatím počítáme s tím, že bychom nejpozději od 11.1.2021 opět otevřeli výdejní okénko a zahájili rozvoz. Víno samozřejmě vozíme i nadále bez omezení.

20.12.2020 - vzhledem k nastalé situaci a opětovnému uzavření restaurací jsme se rozhodli přes vánoční svátky nechat naše The Eatery odpočívat a my budeme trávit čas s našimi blízkými.

Se Štědrovečerní večeří vám ale pomůžeme, nenecháme vás v tom. Vše připravíme, zabalíme a doručíme (nebo se můžete 23.12. za námi zastavit). Objednávat můžete zde. A samozřejmě si k tomu můžete přihodit i nějakou tu lahvičku vína, protože je lepší mít 2 lahve navíc, než aby jedna chyběla....a ono se to nezkazí...:)

Jo a se Silvestrem vám taky pomůžeme (nás to baví a vy ušetříte čas), něco vymyslíme a dáme vám včas vědět...

Take Away Menu

!!! jídlo dovezeme až ke dveřím !!!

objednávat můžete zde

Předkrmy

,,paštika" (drůbeží paštika, kdoule, kváskový toust) 139
,,polévka“ (V) (krémová celerovo-kaštanová polévka, krutóny) 89

Hlavní chody

,,koprovka“ (vejce 63°C, opečené brambory, houbový duxelle) 189
,,čočka“ (V) (čočka na kyselo, pečený topinambur, sázené vejce) 199
,,divočák“ (dušená krkovice z divočáka, šípková omáčka, bramborové noky) 219

,,kachna“ (konfitované kachní stehno, červené zelí, karlovarský knedlík)

239
,,fish&chips“ (smažený filet pstruha z Chabrybárny, opečené brambory, hrášek, tatarka) 249

Dezerty a sýry

,,buchtičky“ (s vanilkovým krémem a mákem) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná švestka, skořice) 139

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500 a 1000Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.