The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–14:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–14:30
Út–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,tatarák" (hovězí tatarák, uzená majonéza, opečený chléb) 169
,,polévka“ (V) (studená melounová polévka s rajčaty, koriandr) 99
,,mozeček“ (V) (restovaný květák, libeček, vaječná pěna) 149

Hlavní chody

,,svíčková“ (hovězí na smetaně, houskový knedlík, brusinky) 239
,,perlička“ (na ohni grilovaná perlička, foie gras, kukuřičné ragú, polenta, houby) 299

,,salát“ (V) (míchaný salát s marinovanou hruškou, rozpečený kozí sýr)

199
,,fish&chips“ (smažený filet amura z Chabrybárny, opečený brambor, šťouchaný hrášek) 269

Dezerty a sýry

,,knedlíčky“ (tvarohové knedlíčky s borůvkovým žahourem) 159
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, lesní ovoce, angreštová zmrzlina) 159
„syreček“ (tvarůžek s kmínem, chleba s pažitkou, meruňkové chutney) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,rajčata“ (V) (rajčata z lokálních farem, podmáslí, bazalka) 199
,,foie gras“ (pečená foie gras, višně, teplá brioška) 319
,,kachna“ (trhaná kachna v salátu, pikantní majonéza, zálivka) 259
,,siven“ (marinovaný siven, krém z uzeného pstruha, okurka, ředkev) 239
,,srdce“ (dušené hovězí srdce, cibulová marmeláda, uzená bramborová pěna) 239
,,polévka“ (V) (studená polévka z melounu a pečených paprik, koriandr) 169

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,telecí“ (grilovaný hřbet, mrkev, celerový gratin, hlíva) 499
,,kuře“ (grilované kuře z farmy Rašovice, kukuřice, smažená polenta, lišky na kyselo) 339
,,jehně“ (trhané jehně, bramborová lokše, houby, houbové škvarky) 439
,,jazyk" (na ohni grilovaný hovězí jazyk, paprika plněná pohankou, papriková omáčka) 349
,,candát“ (filet candáta z Chabrybárny, tvarohové noky, hrášek, bílá rajčatová omáčka) 499
,,bůček" (presovaný bůček, karamelizovaný květák, fenykl, smažené jelito) 299
,,salát“ (V) (míchané listy, smažené vejce v trojobalu, cizrnové pyré, Blaťácké zlato) 249

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, lesní ovoce, angreštová zmrzlina) 159
,,jahody“ (jahody marinované s růžovým pepřem, zakysaná smetana, okurkový sorbet) 169
,,meruňky a heřmánek" (medová sušenka, heřmánkový mousse, meruňky) 189
,,syreček“ (tvarůžek s kmínem, chleba s pažitkou, meruňkové chutney) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 1000Kč. 

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.