The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,játra" (restovaná drůbeží játra na majoránce, toust) 159
,,polévka“ (V) (krémová polévka z pečeného česneku, vejce 63°C) 99
,,salát“ (V) (podzimní salát s hruškou, čekankou a modrým sýrem) 139

Hlavní chody

,,guláš“ (dančí guláš, houskový knedlík, smažená cibulka) 199
,,panenka“ (grilovaná vepřová panenka ve slanině, černý kořen, kapusta, hořčice) 279

,,špecle“ (V) (restované špecle s jarní cibulkou, pěna z brynzy)

189
,,pstruh“ (filet pstruha z Chabrybárny, květák, květákové pyré, brambory) 249

Dezerty a sýry

,,čízkejk“ (cheesecake z bílé čokolády, višně, zmrzlina) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná hruška, hruškové ragú) 159
„niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,řepa“ (V) (pečená a marinovaná řepa, brynza, lískové oříšky) 189
,,houby“ (možno i V) (lesní houby, brioška, žloutky, kuřecí drobenka) 199
,,tatarák“ (tatarák z hovězího od Kloudy, uzená majonéza, ředkvičky, topinka) 239
,,pepřenky“ (pepřenky z kapra, kvašená zelenina, koprová majonéza) 219
,,polévka“ (V) (krémová dýňová polévka, semínka, olej, nakládaná dýně) 149

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,husokachna“ (husokachna z Chaber; pečené prso, tartaletka s trhaným stehnem, červené zelé) 399
,,kuře“ (kuře z Rašovic, kukuřičné ragú, popcorn, smažená polenta) 299
,,hovězí“ (vyzrálý hovězí pupek od Kloudy ala Stroganoff, houbové krokety) 359
,,jehněčí" (jehněčí krk, špenátové pyré, kadeřávek, brambory v popelu 399
,,lososovitý pstruh“ (filet lososovitého pstruha z Chabrybárny, pečená mrkev, mrkvové pyré) 369
,,jazyk" (hovězí jazyk, fenyklová kaše, petržel, česnek) 289
,,lilek & květák“ (V) (lilkové pyré, grilovaný květák, bílá rajčatová omáčka) 249

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, hruškové ragú, vlašské ořechy) 159
,,mrkev“ (mrkvová pěna, dýně, drobenka, sorbet) 169
,,čokoláda" (řez z tmavé čokolády, švestky, rybíz) 189
,,niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500 a 1000Kč. Vzhledem k současným opatřením budeme propadlé poukázky automaticky prodlužovat o 6 měsíců. Můžete je tedy využít, hned jak nás znovu otevřou!

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.