The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Aktuality

24.2.2021 - Stále nemůžete k nám do The Eatery....tak my přijedeme k vám! Vše si připravíme a u vás jen dokončíme a naservírujeme. Pokud nás chcete u sebe, napište nám :) 

19.2.2021 - Hotová, do sklenic zavařená jídla, která stačí jen ohřát...takže už žádné konfitování přes noc, tažení vývaru celý den...máte skvělá jídla po ruce v lednici a do 15 minut na talíři. U nás si svoji sklenici určitě vyberete.

10.2.2021 - Nejraději bychom se o vás starali u nás v The Eatery, ale... no nudíme se, ale nezahálíme. Krom jídel do krabiček jsme připravili svoji řadu výrobků jako jsou paštiky, čalamády, rillettes a další, které si u nás můžete koupit na doma. Více podrobností a nabídku najdete zde.

Take Away Menu

!!! jídlo dovezeme až ke dveřím !!!

objednávat můžete zde

Předkrmy

,,buřty na pivu" (na ohni opečené buřty na pivu, nakládaná zelenina, topinka) 139
,,polévka“ (V) (krémová mrkvová se zázvorem a krutóny) 89

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (vejce 63°C, opečené brambory, houbový duxelle) 189
,,guláš“ (V) (guláš z hlívy, špecle s jarní cibulkou) 199
,,špekové knedlíky“ (kysané zelí, omáčka z uzeného másla) 199

,,krkovice“ (naše uzená krkovice, hrachová kaše se špekem, cibulky)

219
,,kapr“ (smažený filet kapra z Chabrybárny, jarní bramborový salát) 249
,,kachna“ (kachní prso ze Štěpánovska, ragú z hrášku a slaniny, bramborové noky) 329

Dezerty a sýry

,,čokoládový koláč“ (slaný karamel, šlehačka) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška pošírovaná v červeném víně) 139

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500 a 1000Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.