The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (po-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Po–Pá 11:30–14:30
Po–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Máme i vinný bar The Winery

A vozíme si vína The Delivery

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (po-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Po–Pá 11:30–14:30
Po–So 17:30–22:00

instagram
facebook

rezervace

Máme i vinný bar The Winery

A vozíme si vína The Delivery

Polední menu

Předkrmy

,,srdce“ (grilovaná kachní srdíčka, pečený celer, celerové pyré) 249
,,polévka“ (V) (krémová polévka ze zeleného hrášku, créme fraiche, máta) 99

,,carpaccio“ (V) (kedlubnové carpaccio, šlehaná brynza, krutóny, drezink)

199

Hlavní chody

,,rajská“ (dušená hovězí loupaná plec, rajská omáčka, houskový knedlík) 339
,,játra“ (na ohni grilovaná telecí játra, hrachová kaše, majoránka, cibulky) 349

,,chřest“ (V) (grilovaný chřest, rýžové krokety, horský sýr, smetanová omáčka)

259
,,pstruh“ (na pánvi pečený filet pstruha, šťouchaný hrášek, brambory grenaille, rajčatová salsa) 329

Dezerty a sýry

,,roláda“ (piškotová roláda s tvarohem, lesní ovoce, malinová zmrzlina) 189
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, karamelizovaná hruška) 189
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) 199

Večerní menu

Předkrmy

,,rajčata“ (V) (rajčatový salát, pěna z Lučiny, granola z kváskového chleba, bazalka) 259
,,foie gras“ (terina z foie gras, pošírovaná rebarbora, mazanec s mandlemi) 389
,,carpaccio“ (hovězí carpaccio, krém z medvědího česneku, chlebové chipsy) 299
,,tatarák“ (tatarák ze pstruha, koprová omáčka, kaviár, okurka, zázvor) 319
,,polévka“ (V) (polévka z rajčat pečených na ohni, bazalka, rýže, rajčata) 249

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 299
,,hovězí“ (dušená loupaná plec na černém pivu, celerová kaše, fenykl, ančovičky, kapustičky) 459
,,kachna“ (opečené kachní prso, bramborový fondant, sthané stehno, mrkvové pyré, rakytník) 539
,,králík" (králičí řízek ala Kyjev, little gem salát, dresink, krutóny, slaninový chips, máslová omáčka) 479
,,siven“ (pošírovaný filet sivena, pěna z pečených brambor, pórkové ragú, pečený pórek) 539
,,vepřové" (na ohni grilovaná vepřová pluma, langoš se sušenými rajčaty, omáčka z pečených paprik) 469
,,noky“ (V) (tvarohové noky, pyré z lilku a černého lanýže, ragú z lišek, hrášek, horský sýr z Krasolesí) 369

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, rybízová zmrzlina, krystalizovaná čokoláda, maliny) 199
,,parfait“ (jogurtové parfait, jahodové ragú s pepřem a bazalkou, jahodová omáčka) 229
,,karamel" (karamelový mousse, griliáš, salko, zmrzlina z čerstvého sýru) 219
,,sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) 229

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Nejste z Prahy? Nevadí, pošlete nám poptávku na email a my zašleme poukázky poštou, účtujeme poštovné ve výši 100Kč. (Elektronickou verzi bohužel nemáme)

Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 1000Kč. 

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Vzhledem k tomu, že spoustu vín si vozíme sami, tak si je za výhodné ceny můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

Aktuální vína po skleničce, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.