Polední menu
Předkrmy
,,srdce" (grilovaná drůbeží srdíčka, pyré z kořenové zeleniny, pečená mrkev) | 249 |
,,polévka“ (V) (krémová květáková polévka, libeček, marinovaný květák, krutóny) | 99 |
,,carpaccko“ (V) (carpaccio z marinované ředkve, kozí sýr, maková sušenka, bylinky) |
189 |
Hlavní chody
,,líčka" (dušená vepřová líčka, špecle s jarní cibulkou, salát z kysaného zelí, omáčka segedín) | 329 |
,,řízek“ (smažený telecí řízek, lehký bramborový salát) | 349 |
,,noky“ (V) (dýňové noky, dýňové pyré, pečená dýně, feta sýr, dýňová semínka) |
259 |
,,kapr“ (na pánvi pečený filet kapra, houbové kroupeto, omáčka se slaninou) | 329 |
Dezerty a sýry
,,parfait“ (citrónové parfait, smrkový sorbet, meringue) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, karamelizovaná hruška) | 189 |
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) | 199 |