The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,sušená šunka" (ragú z kukuřice, vejce 63°C, sušená šunka, kuřecí jus) 159
,,polévka“ (V) (mrkvový krém se zázvorem, krutóny) 99
,,salát“ (V) (salát, marinovaná dýně, kroketa z kozího sýra) 149

Hlavní chody

,,řízek“ (řízek z vepřové krkovice, lehký bramborový salát) 199
,,jehně“ (dušené jehněčí kolínko na rozmarýnu, bramborová kaše, kořenová zelenina) 299

,,květák“ (V) (grilovaný květák, pohanka, lískové oříšky, sýrová omáčka)

189
,,lososový pstruh“ (filet lososového pstruha z Chabrybárny, zeleninové ragú) 259

Dezerty a sýry

,,žemlovka“ (žemlovka s jablky, zmrzlina) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná hruška, hruškové ragú) 159
„niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,řepa“ (V) (pečená a marinovaná řepa, brynza, lískové oříšky) 189
,,foie gras“ (pečená foie gras, perníkový chléb, kdoule, povidla) 319
,,tatarák“ (tatarák z hovězího od Kloudy, uzená majonéza, ředkvičky, topinka) 239
,,kyseláče“ (kyseláče z kapra, kořenová zelenina, libeček) 229
,,polévka“ (V) (krémová celerovo-kaštanová polévka, marinovaný celer, bylinkový olej) 149

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,daněk“ (hřbet a kroketa z daňka, dýně, kapustičky, nádivka) 499
,,kuře“ (kuře z Rašovic, kukuřičné ragú, popcorn, smažená polenta) 299
,,hovězí“ (vyzrálý hovězí pupek od Kloudy ala Stroganoff, houbové krokety) 359
,,jehněčí" (jehněčí krk, špenátové pyré, kadeřávek, brambory v popelu 399
,,sumec“ (filet sumce z Chabrybárny, sušená šunka, tarhoňa, pečené papriky) 399
,,játra" (smažená telecí játra, hrachová kaše, cibulky, pečené papriky) 289
,,lilek & květák“ (V) (lilkové pyré, grilovaný květák, bílá rajčatová omáčka) 249

Dezerty a sýr

,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, hruškové ragú, vlašské ořechy) 159
,,mrkev“ (mrkvová pěna, dýně, drobenka, sorbet) 169
,,čokoláda" (řez z tmavé čokolády, švestky, rybíz) 189
,,syreček“ (pěna z tvarůžků, gothaj, cibule, krutóny) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500 a 1000Kč. Vzhledem k současným opatřením budeme propadlé poukázky automaticky prodlužovat o 6 měsíců. Můžete je tedy využít, hned jak nás znovu otevřou!

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.