The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Aktuality

31.3.2021 - Otevírací doba přes Velikonoce. na Velký pátek jsme tu pro vás tradičně od 11.00 do 20.00, na Velikonoční pondělí pak máme zavřeno a zpět za sporáky budeme opět v úterý.

23.3.2021 - Nezahálíme!! Vybrali jsme ve Francii sýry, uzeniny a přivezli do Prahy. Tak nově si od nás k vínu na víkend můžete přihodit Comté, Munster, Camembert nebo třeba sušený salám s divočákem. Více zde.

9.3.2021 - Krom toho, že neustále rozšiřujeme naši nabídku hotovek do sklenice a deli, tak jsme také nově na náš e-shop přidali i maso na gril od našeho dodavatele Martina Kloudy

24.2.2021 - Stále nemůžete k nám do The Eatery....tak my přijedeme k vám! Vše si připravíme a u vás jen dokončíme a naservírujeme. Pokud nás chcete u sebe, napište nám :) 

19.2.2021 - Hotová, do sklenic zavařená jídla, která stačí jen ohřát...takže už žádné konfitování přes noc, tažení vývaru celý den...máte skvělá jídla po ruce v lednici a do 15 minut na talíři. U nás si svoji sklenici určitě vyberete.

10.2.2021 - Nejraději bychom se o vás starali u nás v The Eatery, ale... no nudíme se, ale nezahálíme. Krom jídel do krabiček jsme připravili svoji řadu výrobků jako jsou paštiky, čalamády, rillettes a další, které si u nás můžete koupit na doma. Více podrobností a nabídku najdete zde.

Take Away Menu

!!! jídlo dovezeme až ke dveřím !!!

objednávat můžete zde

Předkrmy

,,pepřenky" (pepřenky z kapra, kvašená a marinovaná zelenina, zálivka) 139
,,polévka“ (zelná polévka s uzenou paprikou, sušené houby) 89

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (vejce 63°C, opečené brambory, houbový duxelle) 189
,,noky“ (V) (bramborové noky, hlíva, zelený hrášek, špenátová omáčka) 199
,,divočák“ (výpečky z divočáka, kedlubnové zelí, velikonoční nádivka) 219

,,kachna“ (grilované kachní prso, houbové kroupeto, kyselé cibulky)

329
,,siven“ (filet sivena z Chabrybárny smažený v těstíčku, opečené brambory, celerová remuláda) 249
,,krkovice“ (selečí krkovice, čočka, mrkvové pyré, pečená mrkev) 219

Dezerty a sýry

,,brownie“ (čokoládové brownie, kakaový termix, slaný karamel) 149
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška pošírovaná v červeném víně) 139

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500 a 1000Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. A hlavně nás to baví :) Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.