The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-so 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-so 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,paštika" (drůbeží paštika, nakládaný rybíz, topinka) 119
,,studená tomatová polévka“ (V) (řapíkatý celer, libeček) 89
,,salát“ (V) (s pečenou řepou, jablky, vlašské ořechy) 109

Hlavní chody

,,guláš“ (hovězí krk od Kloudy, knedlík) 199
,,kuře“ (grilované kuře ze Štěpánovska, salát a la Caesar) 199
,,brambory“ (V) (pečené brambory, špenát, květák, tatarka) 189
,,pstruh“ (filet pstruha z Chabrybárny, restovaná a marinovaná zelenina) 239

Dezerty a sýry

,,makovec“ (dýňová marmeláda) 109
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, rebarbora, jogurtová zmrzlina) 149
„malý výběr sýrů z farem Krasolesí a Bláto“ (sýry, marmeláda z pečených jablek a sušenka) 149

Večerní menu

Předkrmy

,,rajče“ (V) (rajčata z českých farem, podmáslí, bazalka) 189
,,šneci z Brna“ (dušení šneci, listová petržel, kroupy a Pražská šunka) 219
,,chleba s paštikou“ (paštika z kachních jater, chlebová kůrka, rybíz) 179
,,pepřenky“ (pepřenky z kapra, ředkvičky, bylinková majonéza, zálivka) 199
,,studená okurková“ (V) (podmáslí, zakysaná smetana, okurky, kopr) 99

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 249
,,kachna“ (kachní prso ze Štěpánovska, višeň, perníková nádivka a červené zelí) 329
,,jehně“ (jehněčí krk z farmy Rudimov, tuřín, grilované zelí) 349
,,dršťky“ (grilované dršťky, brioškový knedlík, papriková salsa, gulášová omáčka) 299
,,telecí játra“ (telecí játra na ohni, nastavovaná kaše, cibule a majoránková omáčka) 289
,,bůček“ (na ohni grilovaný bůček od Kloudy, pečená mrkev, mrkvové pyré, hrášek) 319
,,siven“ (siven z Chabrybárny, tarhoňa a květák) 339
,,salát“ (V) (míchané listy, marinovaná zelenina, vejce v trojobalu) 229
,,celerový řízek“ (V) (celer, brambory v popelu, petržel, cibule, tatarka) 239

Dezerty a sýry

,,bílá čokoláda“ (pěna z bílé čokolády, okurka a kopr) 159
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, rebarbora, jogurtová zmrzlina) 149
,,rýže a jahody“ (mléčná rýže, jahody, bazalka, černý bez) 159
,,výběr sýrů z farem Krasolesí a Bláto“ (sýry, chutney a sušenka) 229

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.