The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Aktuality

25.5.2020 - otevíráme!! A to hned 25.5. (do úterý bychom to nevydrželi :)). Budeme již servírovat naše klasické obědové a večerní menu. Do konce května nabízíme 3 chodové večerní menu (předkrm, hlavní chod, dezert) v předprodeji za 550Kč za osobu. Platí pouze pro omezený počet rezervací v předprodej zde.

Polední menu

Předkrmy

,,bažant" (bažantí kroketa, šťouchaná dýně, dýňové semínko) 139
,,studená okurková“ (V) (studená okurková polévka s koprem, ředkvička) 99
,,chřest“ (V) (grilovaný chřest, vejce 63°, Holandská omáčka) 129

Hlavní chody

,,řízek“ (smažený vepřový řízek, lehký bramborový salát) 199
,,kachna“ (konfitované kachní stehno, fazolový cassoulet) 219

,,kroupeto“ (V) (kroupové rizoto s hráškem, špenátem a uzenou hlívou)

189
,,pstruh“ (filet pstruha z Chabrybárny, bramborovo-pórkové ragú, jarní zelenina) 239

Dezerty a sýry

,,rebarborový závin“ (s jogurtovou zmrzlinou) 139
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, vlašské ořechy) 159
„niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,rajčata“ (V) (salát z rajčat z českých farem, podmáslí, bazalka, česnekový toust) 179
,,uzené“ (naše uzené vepřové, pikantní kvašená kapusta, křen) 189
,,srdce“ (jehněčí srdce, cibulové pyré, kedlubna, slunečnicová semínka) 219
,,losos“ (marinovaný losos z Červeného Kostelce, pohanka, listová petržel, okurka) 249
,,špenátovo-hrášková“ (V) (krémová polévka ze špenátu a zeleného hrášku, máta, zakysaná smetana) 129

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,daněk“ (trhaný daněk, slaný lívanec, černý bez, povidla) 339
,,jehně“ (smažené jehněčí řízečky, brambory v popelu, špenát, tatarka) 349
,,játra“ (telecí játra na ohni, hrachová kaše, jablko, červená cibule) 299
,,kuře“ (kuře ze Štěpánovska na medu, cizrnové ragú, chorizo a pečená paprika) 289
,,bůček“ (na ohni pečený bůček od Kloudy, mrkev, kapusta, uzená omáčka) 319
,,pstruh“ (pstruh z Chabrybárny, tarhoňa a květák) 339
,,noky“ (V) (opečené bramborové noky, hráškové pyré, medvědí česnek, uzená hlíva) 259

Dezerty a sýr

,,trdelník“ (oříškový krém, mirabelky)  179
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, rebarbora, med) 159
,,jahody“ (jahody marinované v bezu, brynza, šťovíková zmrzlina) 189
,,niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.