The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Take Away Menu

!!! nově vám jídlo dovezeme až ke dveřím do 40 minut !!!

objednávat můžete zde

pondělí až pátek od 11.00 do 20.00

předkrmy

,,polévka“ (krémová květáková polévka, marinovaný květák, krutóny) 89
,,uzené“ (náš uzený vepřový bůček, celerová remuláda, toust) 139

hlavní chody

„řízek“ (smažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát) 159
„koprovka“ (V) (vejce 63°C, opečený brambor) 179
„španělský ptáček“ (španělský ptáček, grilovaná okurka, slanina, rýže) 199
„jehně“ (jehněčí krk, gratinované smetanové brambory, celerové pyré) 249
„daněk“ (trhaný daněk, slaný lívanec, povidla, česnekový květ) 289
„kachna“ (grilované kachní prso, kroketa ze stehen, dýně, nádivka) 329
„sumec“ (sumeček africký z Chabrybárny, zeleninové ragú, těstovina, máslová emulze) 339

dezert

„pribiňák“ (panna cotta z podmáslí, pošírovaná hruška, vlašské ořechy) 139
„buchtičky“ (rumové šodó, švestky, mák) 139

„bochník našeho kváskového chleba“ (kváskový chléb 950g) 89
"bageta" (naše bageta z pšeničné mouky s mákem - 250g) 39

Ke každému pokrmu účtujeme 5Kč za obal (krabička, taška,...)

30% sleva na vína s sebou z našeho vinného lístku (týká se vín v prodejní ceně do 2.000Kč) nebo si vína můžete objednat na www.thedelivery.cz

Polední menu (opět k dispozici až budeme moci otevřít)

Předkrmy

,,dršťky" (zadělávané dršťky s kořenovou zeleninou, toast, kyselá okurka) 139
,,polévka“ (V) (krémová polévka z černého kořene, krutóny) 99
,,kedlubna“ (V) (nakládaná kedlubna, brynza, mák, kopr) 129

Hlavní chody

,,kuře“ (grilované kuře, pečená paprika, špecle s kmínem) 199
,,bůček“ (konfitovaný bůček, mrkvové pyré, pečená mrkev) 219

,,koprovka“ (V) (opečený brambor, vejce 63°C)

189
,,kapr na černo“ (filet kapra z Chabrybárny, švestky, mandle, pečená nádivka) 239

Dezerty a sýry

,,švestky“ (pošírované švestky, mirabelková zmrzlina) 139
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, rybíz, letní ovoce, zmrzlina) 159
„niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 169

Večerní menu (opět k dispozici až budeme moci otevřít)

Předkrmy

,,celer“ (V) (celer pečený v hlíně, nakládaný celer, lískové oříšky, omáčka z kvásku) 179
,,huspenina“ (hovězí jazyk, vepřová líčka a šunka, kysané zelí, uzená majonéza) 189
,,srdce“ (jehněčí srdce, cibulové pyré, kedlubna, slunečnicová semínka) 229
,,pstruh“ (kyseláče ze pstruha, kořenová zelenina, fenykl) 219
,,houby“ (ragú z lišek a lesních hub, kuřecí chips, žloutkový krém) 199
,,dýňová“ (V) (krémová dýňová polévka, marinovaná dýně, olej) 129

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 259
,,daněk“ (trhaný daněk, slaný lívanec, česnekový květ, povidla) 339
,,jehně“ (smažené jehněčí řízečky, brambory v popelu, špenát, tatarka) 349
,,líčka“ (dušená vepřová líčka, pečené zelí, pastinák, hořčice) 299
,,kachna“ (kachní prso ze Štěpánovska, kroketa ze stehen, nádivka, dýně, kadeřávek) 329
,,hovězí“ (30 dní vyzrálá hovězí roštěná od Kloudy, opečená polenta, houbové pyré) 439
,,sumeček“ (sumeček z Chabrybárny, zeleninové ragú, mák, špek) 399
,,květák“ (V) (grilovaný květák, pyré, lískové oříšky, Gran Moravia) 259

Dezerty a sýr

,,čokoláda“ (pěna z bílé čokolády, kopr, okurka)  179
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruškové ragú, hruškovice) 159
,,švestky“ (pošírované švestky, zmrzlina ze spálené smetany, skořicová drobenka) 169
,,niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří. Víno na doma si můžete objednat zde.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.