The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,pepřenky" (pepřenky z kapra, nakládaná zelenina, zakysaná smetana) 139
,,houbová“ (V) (krémová houbová polévka, kmínové brambory) 99
,,topinambur“ (V) (pečený topinambur, lučina, lískové ořechy) 129

Hlavní chody

,,sekaná“ (zvěřinová sekaná, šťouchané brambory s křenem, jablko) 199
,,kuře“ (grilované kuře ze Štěpánovska, tuřín, hrášek, medvědí česnek) 219

,,celerový řízek“ (V) (smažený celer, brambory v popelu, estragonová majonéza)

189
,,kapr“ (filet kapra z Chabrybárny, pórkové kroupeto, fenykl) 239

Dezerty a sýry

,,buchtičky“ (makové šodó, tvaroh) 139
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, vlašské ořechy) 159
„niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 169

Večerní menu

Předkrmy

,,řepa“ (V) (pečená a marinovaná řepa, brynza) 199
,,hlíva“ (V) (zauzená hlíva, bramborová lokše, listová petržel) 199
,,huspenina“ (vepřové nožičky, jazyk a líčka, křen, hořčičná majonéza) 209
,,srdce“ (jehněčí srdce, cibulové pyré, kedlubna, slunečnicová semínka) 229
,,pepřenky“ (pepřenky z kapra, ředkvičky, bylinková majonéza, zálivka) 199
,,mrkvová“ (V) (krémová mrkvová polévka, kardamom, zakysaná smetana) 129

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 249
,,bažant“ (prso a kroketa z bažanta, dýně, kapustičky a rakytník) 369
,,jehně“ (jehněčí krk z farmy Rudimov, tuřín, grilované zelí) 349
,,játra“ (telecí játra na ohni, hrachová kaše, jablko, škvarky) 299
,,hovězí“ (tažená kližka, uzená bramborová kaše, morková drobenka) 339
,,koleno“ (konfitované koleno, jelítkový prejt, nakládaná zelenina) 319
,,siven“ (siven z Chabrybárny, tarhoňa a květák) 339
,,topinambur“ (V) (grilovaný topinambur, lesní houby, tuřín) 259

Dezerty a sýr

,,pralinka“ (ovčí sýr, čokoládová ganache, mirabelka)  189
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, hruškovice) 159
,,čokoládová pěna“ (kávová espuma, lískové ořechy a rakytník ) 199
,,niva“ (šlehaná niva, řapíkatý celer, vlašské ořechy) 179

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.