The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

The Eatery

cz   en

The Eatery
U Uranie 18
Praha 7
Holešovice

+420 603 945 236 (út-pá 10.00-23.00)
info@theeatery.cz

Zobrazit na mapě

Otevírací doba
Út–Pá 11:30–15:30
Út–So 17:30–23:00

instagram
facebook

rezervace

Polední menu

Předkrmy

,,paštika" (paštika z kachních jater, černý bez, topinka) 129
,,mrkvová“ (V) (mrkvový krém se zázvorem, krutóny) 99
,,celer“ (V) (celer pečený v hlíně, bylinkový tvaroh, marinovaná zelenina) 119

Hlavní chody

,,hovězí krk“ (hovězí krk dušený na víně, šťouchané brambory, kořenová zelenina) 199
,,kuře“ (grilované kuře ze Štěpánovska, mrkvové pyré, zelený hrášek) 219

,,guláš“ (V) (guláš z hlívy, bylinkový knedlík, smažená cibule)

189
,,siven“ (filet sivena z Chabrybárny, dýňové kroupeto, dýňové semínko) 239

Dezerty a sýry

,,jablko“ (pečené jablko, pěna z vaječňáku, oříškový griliáš) 129
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, vlašské ořechy) 149
„malý výběr sýrů z farem Krasolesí a Bláto“ (sýry, marmeláda z mirabelek a sušenka) 149

Večerní menu

Předkrmy

,,celer“ (V) (celer pečený v hlíně, blaťáčké zlato, omáčka z kvásku) 199
,,šneci z Brna“ (dušení šneci, listová petržel, kroupy a Pražská šunka) 219
,,divočák“ (ragú z divočáka, bramborová pěna) 209
,,pepřenky“ (pepřenky z kapra, ředkvičky, bylinková majonéza, zálivka) 199
,,petrželová“ (V) (krém z petržele a kaštanů, nakládaný celer) 129

Hlavní chody

,,koprovka“ (V) (koprová omáčka, brambory grenaille, vejce) 249
,,kachna“ (kachní prso ze Štěpánovska, kdoule, celerové pyré, mrkev, zázvor) 359
,,jehně“ (jehněčí krk z farmy Rudimov, tuřín, grilované zelí) 349
,,játra“ (jehněčí játra, červená řepa, špaldový popcorn, ovčí sýr) 299
,,jelen“ (dušené jelení lýtko, uzený morek, kapusta a dýně) 379
,,bůček“ (na ohni grilovaný bůček od Kloudy, pečená mrkev, mrkvové pyré, hrášek) 319
,,candát“ (filet candáta z Chabrybárny, pórek, brambory, slanina) 449
,,siven“ (siven z Chabrybárny, tarhoňa a květák) 339
,,topinambur“ (V) (grilovaný topinambur, lesní houby, tuřín) 259

Dezerty a sýry

,,kobliha“ (s petrželovým krémem, mléčný šejk) 169
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, hruška, hruškovice) 159
,,čokoládová pěna“ (kávová espuma, lískové ořechy a rakytník ) 199
,,výběr sýrů z farem Krasolesí a Bláto“ (sýry, chutney a sušenka) 239

Vánoční večeře a Novoroční brunch

Na Štědrý večer jsme pro vás připravili širokou nabídku tradičních i méně tradičních, skoro zapomenutých jídel. Vše formou rautu, tak budete mít možnost ochutnat úplně vše. Menu naleznete zde.

...a rezervaci vytvoříte zde

Rezervace Vánoční večeře

Přijďte přivítat nový rok do The Eatery naším Novoročním bruchem. Budeme se na vás těšit kdykoliv mezi 10.hodinou ranní a 16. hodinou odpolední. jsme tedy připraveni jak na ty, kteří dorazí přímo ze Silvestrovské párty, tak i na ty, kteří si raději přispí. Menu brunche naleznete zde.

...a rezervaci si uděláte zde.

Rezervace Novoročního brunche
 

Dárkové poukázky

Připravili jsme dárkové poukazy na konzumaci v The Eatery. Hledáte-li nějaký chutný dárek pro své blízké, zastavte se u nás a na počkání vám ho připravíme. Poukázky máme k dispozici v nominální hodnotě 500Kč.

Vína

Víno je pro nás stejně důležité jako jídlo, proto i zde se snažíme vybírat vína, která pochází z menších vinařství, jsou vyráběna s láskou a respektem k přírodě. Budeme se Vám snažit nabídnout to nejlepší z Čech a Moravy, Rakouska, Německa, Francie a Itálie. Posuďte sami, jak se nám to daří.

Wine list ke stažení, pdf

The Eatery, koncept

Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.

Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro nás zásadní. Používáme moderní i tradiční, lety prověřené postupy, abychom nechali vyniknout skutečné autenticitě chutí. Naší hlavní ingrediencí je láska. Věříme, že to na výsledném produktu bude znát. I proto jsme kuchyň neschovali za zeď, ale umístili ji přímo do srdce našeho bistra. U nás se můžete posadit přímo ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat. V The Eatery nenajdete žádné průmyslové preparáty. Vše, co vám servírujeme, připravujeme poctivě od základu za použití jedinečných surovin od našich vybraných dodavatelů, farmářů a malovýrobců. Každý den si navíc pečeme vlastní chléb a bagety. Myslíme si, že kuchyně s odkazem na tradiční české recepty má co nabídnout. A naše představení je o tom, jak jsme ji přenesli do 21. století. Povedlo se? Posuďte sami...

Pavel Býček

Pavel Býček

O jídle se nedá jen mluvit, je potřeba jej ochutnat a prožít všemi smysly. Bude mi potěšením vás přivítat u nás v divadle (The(E)ater(y)) a ukázat vám, kolik kulinářské inspirace Česko nabízí.

Hned po škole jsem odjel do Anglie, kde jsem si prožil krásné 4 roky pekla. Pracoval jsem v několika restauracích, mimo jiné v michelinské Galvin at Windows, nebo třeba u legendy francouzské gastronomie Pierra Koffmanna. Po návratu do Čech jsem nastoupil do restaurace Alcron, kde jsem jako sous chef a později head chef se svým týmem pod vedením Romana Pauluse 5 let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Dnes stojím před novou výzvou a tou je naše The Eatery.